Voor alles is een eerste keer…

Groot en gaaf he?!?

De afgelopen 10 dagen hebben we van alles voor het allereerst gedaan! Zo hebben we vorige week voor het eerst een puppyshower gegeven. Omdat de dames van de dierenartspraktijk ons zo ontzettend goed hebben geholpen in mijn moeilijke tijd, vonden we het wel zo gezellig en verdiend als ze even rustig de tijd kregen om ook van de pups te genieten. En toen kreeg ik zo’n mooi kado!! En natuurlijk mochten de dames van mij flink met mijn kindjes knuffelen. Ook hebben sommige pupjes laten zien hoe sterk hun tandjes zijn… dus leer ik ze nu goed dat ze niet in mensen mogen bijten, maar alleen op hun speeltjes.

En toen was er rust

Ook hebben de pups voor het eerst mogen knuffelen met hun nieuwe gezinnetjes. Dat vonden ze leuk! Alleen waren ze allemaal wel heel moe aan het einde van het weekend, want ze hadden met zoveel mensen gespeeld en zich natuurlijk heel erg uitgesloofd. Alle nieuwe gezinnetjes hadden voor onze pups een doekje meegenomen, zodat de pups vast kunnen wennen aan het geurtje in hun nieuwe huis. Dat is een soort onderzoekje van een van mijn mensen. Want als de pups bij ons weggaan krijgen ze ook weer een doekje mee van ons geurtje en op die manier hebben ze van alles wat! Ik heb alle nieuwe mensen ook goed leren kennen, ze zijn ook allemaal heel lief voor mij geweest. En dat geeft me een fijn gevoel.

Verder hebben we de afgelopen dagen voor het eerst selfies gemaakt, voor het eerst Ollie achterna gezeten met z’n allen, voor het eerst geslapen buiten het hekje en voor het eerst laten zien dat we netjes (met z’n allen tegelijk) uit één bak water kunnen drinken.

20161009_101938 20161010_122821 20161007_130731 p1090221-1

 

 

 

 

Oh en dan hebben we nog flink wat filmpjes met dingen die de pups voor het eerst hebben gedaan:

1. Voor het eerst een beetje naar buiten geprobeerd

2. Voor het eerst met mijn knuffelaap gespeeld (al mogen we daar allemaal niet zo lang mee spelen, want het geluidje erin is zo leuk en we hebben de neiging om die eruit te halen en dat is natuurlijk veel te gevaarlijk!)

3. Voor het eerst in de tuin gespeeld

Nog maar even en dan vliegen mijn knappe grote kindjes alweer het nest uit…
Nog maar even en dan ben ik weer alleen met mijn kleine broer…
Nog maar even en dan zal het heel erg stil zijn…
Nog maar even spelen, knuffelen en kletsen…
Omdat ik nog even heel erg van ze wil genieten, ga ik de komende week even niet op mijn blog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *