Foto shoot

We zijn alweer een weekje verder en wat gaan de pups hard! Inmiddels hebben ze hun oogjes open, groeien hun eerste tandjes al (ouch!) en zijn het boefjes in de dop. Ze proberen nu over mij heen te klauteren en we spelen sinds gisteren ook voor het eerst met elkaar. Dat vind ik wel héél erg leuk; ik heb nu 10 kleine speelmaatjes!

Dit weekend hadden we alle nieuwe mensen voor de pups over de vloer. Wat een gezelligheid! En tegelijkertijd besef ik me, dat de tijd met de pups wel erg snel gaat. Over een aantal weekjes mogen ze al op hun grote avontuur. Ik vond het erg leuk om iedereen te ontmoeten en sommige hadden zelfs een kadootje mee! Dat maakte het wel een feestweekend. Nu slapen we met z’n allen lekker uit en komen we wat bij van alle spannende en leuke ontmoetingen.

Een aantal dagen terug heeft Jeroen* bij ons foto’s gemaakt. En wat ben ik trots op mijn kindjes. Hieronder zie een selectie foto’s van hen. Wat denk/voel/vind jij als je ze ziet? Ik ben benieuwd!

*(foto’s hebben Jeroen’s auteursrecht)

puppys_01 puppys_02 puppys_10 puppys_04 puppys_07 puppys_08puppys_11 puppys_26 puppys_20

puppys_22puppys_24puppys_34 puppys_28
puppys_29

puppys_18

13 Comments

 1. Hennie Willemsen says:

  30 september 2016 at 07:49

  Wat een leuke kindjes Amber en prachtige foto s.
  Jij met poes en de zwart/wit foto van de hele ‘bende’ zijn mijn favorieten.
  Geniet van elkaar.

 2. Willemijn says:

  29 september 2016 at 10:01

  Amber wat heb je een mooie kinderen. De foto waar de linker pup gaapt terwijl de anderen zijn tandjes telt….. meesterlijk, dat is mijn favoriet.

 3. Inez says:

  28 september 2016 at 16:49

  Wat zijn het toch een knappe pups, maar jij mag er ook wezen Amber! Foto met de pap-mond is onze favoriet. 🙂 Snoop kijkt uit naar haar nieuwe speelmaatje!

  • SpeelAtelier says:

   28 september 2016 at 16:55

   Ja he? Ik vind ze ook zo knap! Maar bedankt dat je mij ook leuk vindt 😉 Ik denk dat Snoop een heel leuk maatje krijgt in een van mijn kinderen!

 4. says:

  26 september 2016 at 20:58

  Superleuke foto’s!
  Amber ziet er mooi uit en ik zie ook wel een paar kleine Hendrik koppies.
  Ze zijn wel heel snel groot dus je moet er maar veel mee spelen.
  Heel veel groetjes van Wim en Ans en de hele Hendrik familie!!

  • SpeelAtelier says:

   28 september 2016 at 09:35

   Hey Ans en Wim, het gaat inderdaad heeeel hard! Maar wat zijn ze mooi he? Hendrik en ik zijn een geweldige match, dat is zeker. Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie en wie weet zien we jullie erna!

 5. says:

  26 september 2016 at 18:45

  Wat een mooie pups! En wat groeien ze snel. Ik weet nog dat ik het eerste pup geboren heb zien worden en uit het vlies heb gehaald. Ze zijn nu driedubbel zo groot. Dus voor mij voelt het heel speciaal. En mooie foto’s uiteraard ook 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *