Tarieven & beschikbaarheid

Voor de diverse vormen van coaching hanteer ik verschillende tarieven.

Het intakegesprek is vrijblijvend, tenzij je kiest voor een tarieven systemisch werktraject op maat, dan vormt het intakegesprek de basis voor het ontwerpen van een coachtraject en zijn de kosten € 50,-

Sessie volwassenen
€ 85,-

Sessie kinderen/jongeren
€ 70,-

Sessie kinderen inclusief rapportage ouders/scholen
€ 75,-

Atarieven paardencoachinglle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Wanneer jij of je kind doorverwezen wordt door de huisarts kun je de kosten voor een traject soms vergoed krijgen via de zorgverzekering. Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op je belastingaangifte aftrekken. Ben je in dienst van een werkgever en is je coachtraject functie gerelateerd? Kijk dan eens of je het via scholingskosten terug mag vragen. Bij ondersteuning van leerklachten kan er btw-vrij gewerkt worden. Voor al mijn werkzaamheden gelden mijn algemene voorwaarden, die bij iedere offerte meegeleverd worden en je te alle tijde bij mij kunt opvragen.

Ik ben zeer flexibel in mijn werktijden en kan daarom afspraken maken op ochtend, middag, avond en weekenddagen. Voor meer informatie aangaande mijn tarieven en beschikbaarheid mag je gerust contact met me opnemen.