Over mij

Mijn naam is Ruth Slob en in 2013 richtte ik het SpeelAtelier op. Voordat ik mijn eigen bedrijf begon studeerde ik aan de Theaterschool van Amsterdam, volgde de Master Education in Arts en werkte ik tien jaar in verschillende functies in de kunst(educatie)sector. Daarnaast heb ik een coach- en kindercoachopleiding* afgerond. Tijdens mijn loopbaan in binnen- en buitenland raakte ik steeds meer gefascineerd door het doen en laten van mensen en organisaties. Ontwikkelen en verbinden bleek de rode draad in mijn werk. Mijn motto: een ander zijn/haar podium bieden. Maar waar dan? Het antwoord op deze vraag leidde tot het SpeelAtelier; een plek waar iedereen tot rust mag komen, mag leren, creëren, ontwikkelen en groeien. En waar ik iedereen, jong of oud, gezond of ongezond, onzeker of moedig graag met speelse kracht coach.

Als coach kijk en luister ik goed naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Door mijn brede achtergrond, heb ik geleerd met veel verschillende volwassenen en kinderen te communiceren en in uiteenlopende omgevingen te werken. Ik ben enthousiast, fantasierijk, intuïtief, spontaan en doortastend. Maar bovenal ben ik nieuwsgierig naar jou en op welke manier ik je kan bijstaan in jouw ontwikkelavontuur. Zelf ga ik ook altijd graag op ontwikkelavontuur en volg daarom vaak bijscholing en supervisie.

Mocht je nog meer willen weten over mijn professionele achtergrond, dan verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn pagina.

Anderen over mij

Esther (45 jaar): “Werk en privé kan snel door elkaar lopen. Coaching helpt om weer helder te krijgen wat wat is en wat je zelf daarin belangrijk vindt. Het fijne van Ruth is dat ze daar een vorm voor kiest die bij je past en werkt. Niemand is immers hetzelfde.”

Moeder Cathelijne: Ruth heeft met onze hooggevoelige dochter van 3 jaar gewerkt. Ruth spreekt kindertaal zonder betuttelend te zijn en praat op een begrijpelijke manier. Ze heeft verrassend veel voor elkaar gekregen met een kind van die leeftijd en we hebben leuke opdrachtjes en manieren gekregen die goed werken. Leuke interactie en fijne uitkomsten; een les voor de hele familie.”

Moeder Floor: “Ik zou Ruth adviseren aan anderen; ze is een prettig persoon met geduld en wil een kind graag verder helpen”

Sabine (21 jaar): Door Ruth heb ik meer inzicht in mezelf en mijn kwaliteiten gekregen en heb ik geleerd hoe ik dat kan inzetten om een oplossing te vinden voor moeilijke situaties.

Eileen Bona – Dreamcatcher Association – Canada: “I see and experienced Ruth as a fun, loving, risk taking, creative, passionate person who believes in being fully prepared for new undertakings and will only operate under the most ethical of circumstances.”

Elize (31 jaar): Ruth is gevoelig en doortastend. Ontwijkend antwoorden is geen optie. Ze heeft je snel genoeg door.”

Martina Danzer – Animal Magic Worldwide – Canada: “As the owner and operator of Animal Magic Worldwide – Learning & Healing with Horses – I sincerely would like to express my respect for Ruth’s extraordinary sense of intuition, coupled with a very solid foundation of cognitive knowledge and personal experience. Throughout Ruth’s stay her interactions with humans and animals alike were continuously in alignment with her own high standards of respect offered to all living beings. Her above-average level of sensitivity, her ability to listen and her maturity will highly benefit her clients and all those who are privileged to work with her. Her optimism and fresh and curious outlook on new subjects and situations is inspiring and contagious. She would be an asset for any practice, which intends to assist humans and animals to work together to accomplish healing, joy and inner peace. It has been a pleasure to work with Ruth and I would highly recommend her for anyone who is looking for professional work within the field of Coaching, Learning & Healing with and without Animals.”

*Beide post-hbo coachopleidingen zijn gecertificeerd door het