Coachvormen

Binnen een coachtraject bied ik verschillende werkvormen, aangepast op jou en op wat jij nodig hebt. Ik werk onder andere met kunst-, natuur-, dier- en spel-geassisteerde-coaching:

  • coachingKunst-geassisteerde-coaching; kunst als middel om een ontwikkelvraagstuk te benaderen. Denk hierbij aan schilderen, tekenen, muziek, beweging, (rollen)toneelspel of het schrijven van verhalen.
  • Natuur-geassisteerde-coaching; natuur als middel om een ontwikkelvraagstuk te benaderen. Denk hierbij aan wandelen, creatief werk in de natuur (hutten bouwen, tekenen/ontwerpen met natuurlijk materiaal), systeemwerk in de buitenlucht of (fysiek) omgeving gerelateerd werk.
  • Dier-geassisteerde-coaching; dieren als co-coach om een ontwikkelvraagstuk te benaderen. Denk als co-therapeut aan een kat, hond, paard, dieren in de dierentuin of dieren die in het wild buiten leven en wij in ons dagelijks leven tegenkomen.
  • Spel-geassisteerde-coaching; spel als middel om een ontwikkelvraagstuk te benaderen. Denk hierbij aan (hand)poppen, werken met zand, systeemwerk met poppetjes en dieren en storytelling.

In samenwerking met partners werk ik ook onder de naam Butterfly Factory. Dit is een uniek coachatelier voor kinderen en volwassenen waar verschillende professionals aan verbonden zijn. Je kan bij ons aan de slag met een ademcoach, een danstherapeut, een massagetherapeut, een life coach, een paardencoach, natuur-geassisteerde-coach en/of een illustrator. We organiseren naast coachtrajecten en coachdagen ook individuele weekenden verspreid door Nederland.