Coachtraject

kindercoachingIeder coachtraject, ongeacht de doelgroep of de hulpvraag, begint met een vrijblijvend intakegesprek.
Tijdens dit gesprek kunnen we allebei aanvoelen of we samen willen werken aan jouw ontwikkelavontuur.

Kies je er na het intakegesprek voor om een coachtraject met mij te starten, dan geldt het intakegesprek als eerste sessie en schrijf ik op basis van het intake gesprek een passend voorstel voor het coachtraject op maat voor je. Hoeveel sessies we afspreken is geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en jouw behoeften.

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code voor coaches. Sessies zijn, ongeacht de doelgroep of de hulpvraag, strikt vertrouwelijk. Wel is het mogelijk om in het geval coachingvan een kindercoachtraject ouders/verzorgers en/of scholen te informeren over oefeningen voor thuis of op school, die het kind in het dagelijks leven kunnen helpen. Dit gaat altijd in vooraf overleg met- en toestemming van het kind.

Een sessie duurt bij mij minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur. Meestal geef ik je na afloop een of meerdere opdrachten voor thuis mee. Ouders/verzorgers van kinderen of leerkrachten van scholen krijgen mogelijk ook (t)huiswerk mee, om samen met het kind uit te werken. Het kan zijn dat er tussen sessies een paar weken zit, dit in verband met de tijd die jij nodig hebt voor jouw eigen ontwikkelproces.